FAQ items aan het laden...

Voor wie?

Alle leeftijden.

Onze revolutionaire reinigingsmethode draagt bij aan “pijnvrije” behandelingen bij:

Kinderen en jongeren
Kinderen hebben geen of nauwelijks tandsteen. Daarom is het tandplak bij hen “pijnvrij” te verwijderen. En we leren hen hoe tandplak voorkomen kan worden. Jong geleerd is oud gedaan!

Jongeren met een beugel
Reinigen van je gebit is lastig als je een beugel hebt, maar het kan wel. Je moet alleen precies weten hoe. Wij zien vaak dat er op jonge leeftijd al onherstelbare schade aan het gebit ontstaat omdat er niet goed schoongemaakt wordt! Wij verwijderen tandplak “pijnvrij” en geven je voorlichting. Zo weet je wat de beste manier is om voortaan zelf je mond goed te verzorgen.

Volwassenen (met angst)
Door onze methode is er bij mensen met tandsteen en ontstekingen 70 tot 90 procent pijnreductie te behalen. Tevens zijn onze mondhygiënisten gespecialiseerd om mensen met angst te helpen. Wij maken de behandeling zo comfortabel mogelijk en we helpen jou om ook in de toekomst zonder angst naar de mondhygiënist te gaan. 

“Pijnvrij”, angstvrij, het kan met de juiste zorg!

Wendy Laurijssens 

“Als je voor de eerste keer bij ons komt duurt de afspraak ongeveer 50 minuten. We doen een mondonderzoek, stellen gezondheidsvragen en we maken een behandelplan voor de komende periode. Ook laten we al zien hoe je zelf je mond goed kan schoonhouden. En we leren elkaar natuurlijk ook een beetje kennen. Bij de tweede afspraak gaan we beginnen met het reinigen en behandelen van de problemen. Reinigen met een verdoving is mogelijk, hier zijn verschillende methoden voor. Je hoeft eigenlijk geen pijn te hebben!“

For a healthy ánd beautiful smile.

“Pijnvrij”, angstvrij en altijd op je gemak.